Sessió Especial sobre l’Alzheimer

with No hi ha comentaris
Sessió especial sobre l'Alzheimer

Cinema Ribes acollirà una sessió especial dedicat a l’Alzheimer que tindrà lloc el proper dimecres, 28 de febrer a les 20:30h. Un esdeveniment que consistirà en la projecció del premiat curtmetratge ‘Paris 70’ del realitzador Daniel Freixas i el documental ‘Mentre Siguis Tu’. Després de la projecció, la sessió finalitzarà amb un col·loqui Cinefòrum a càrrec de voluntàries de l’Associació DMD Catalunya.
‘Mentre siguis tu’ va rebre el Goya i el Premi Gaudí al Millor Documental i ens trasllada al 2019, on l’aclamada actriu catalana Carme Elias, diagnosticada d’Alzheimer, decideix rodar la seva última producció al costat de la seva amiga i directora Claudia Pinto. El que comença sent una pel·lícula secreta i sense pretensions acaba convertint-se en una contundent invitació a viure el present. Un pacte d’amor i amistat. Un cant a la vocació i al miracle de l’art.

‘París 70’ és el curtmetratge més premiat de l’any, ha rebut un total de 93 premis nacionals i internacionals. Així mateix, ha estat seleccionat a 95 certàmens tant a Espanya com a països com els Estats Units, Índia, Cuba, Argentina, Itàlia o França. També ha captivat el sector social i sanitari, tant les associacions i fundacions d’Alzheimer com de cures pal·liatives, generant un circuit de més de 70 projeccions a hospitals i associacions de familiars de malalts d’Alzheimer de tot el país. Destacant el realisme del curt i l’homenatge que es fa a la figura del cuidador.

Les entrades ja estan a la venda a la taquilla de Cinema Ribes i al web: https://www.cinemaribes.es/